Vihreä Bucas kaulakappale fleecevuorella ulkoloimeen 155 cm
Vihreä Bucas kaulakappale fleecevuorella ulkoloimeen 155 cm Vihreä Bucas kaulakappale fleecevuorella ulkoloimeen 155 cm Vihreä Bucas kaulakappale fleecevuorella ulkoloimeen 155 cm Vihreä Bucas kaulakappale fleecevuorella ulkoloimeen 155 cm Vihreä Bucas kaulakappale fleecevuorella ulkoloimeen 155 cm Vihreä Bucas kaulakappale fleecevuorella ulkoloimeen 155 cm

Vihreä Bucas kaulakappale fleecevuorella ulkoloimeen 155 cm

Tuotenumero 21-1-18
Tuotetta rajoitettu erä.

Vihreä kaulapala kahdella T-soljella ja tarroilla.

22,00 €
Saatavuus 1 kpl

Bucas  fleecevuorellinen kaulapala. 

Kaulan alla tarrat ja 2 T-soljet, niskassa 2 pikalukkoa riimuun ja sään seudulla ilmeisesti itse tehdyt liinnityslenksut loimeen muoviklipsuilla. 

Käytetty, mutta suht siisti kaulakappale. Tarroissa jonkun verran röhnää. Pysyvät silti kiinni. Samoin vuoressa irtilähtemätöntä karvaa, pieniä purunpalasia ja heinän jäänteitä. Yhdessä reunassa irtonaisia langanpätkiä.

Ei varmuutta vedenpitävyydestä, koska tuote on käytetty. Ei ole kyllästetty.

Niskasta säkään mitta 123 cm ja kaulan ympärys ylemmän soljen kohdalta n. 104 cm.


Eli lyhyesti:

Laatumerkin kaulapala joka pysynee menossa mukana raisummassakin vauhdissa.


Paino:
1.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933