Eskadron ruskea harjakassi iloisilla pallokuvioilla
Eskadron ruskea harjakassi iloisilla pallokuvioilla Eskadron ruskea harjakassi iloisilla pallokuvioilla Eskadron ruskea harjakassi iloisilla pallokuvioilla Eskadron ruskea harjakassi iloisilla pallokuvioilla Eskadron ruskea harjakassi iloisilla pallokuvioilla Eskadron ruskea harjakassi iloisilla pallokuvioilla Eskadron ruskea harjakassi iloisilla pallokuvioilla Eskadron ruskea harjakassi iloisilla pallokuvioilla

Eskadron ruskea harjakassi iloisilla pallokuvioilla

Tuotenumero 20-20-60
Tuotetta rajoitettu erä.

Erinomaisessa kunnossa (ehkä käyttämätön) laadukas harjakassi pirteissä väreissä.

25,00 €
Saatavuus 1 kpl

Eskadronin ruskea harjakassi pirteillä, värikkäillä pallokuvioilla. 

Ovaalin mallinen. Ulkopuolella 1 vetoketjullinen tasku, 5 vetoketjutonta taskua ja 1 verkkotasku. Sisäpuolella paikka jollekin kortille (läpinäkyvä paikka), vetoketjullinen tasku ja 2 paikkaa kynille.

Kassin saa suljettua nyöreillä ja siinä on kantokahvat, sekä olkahihna.

Saattaa olla jopa käyttämätön.

Oivallinen kassi kisoihin ja hevosen hoitoon.

Paino:
1500 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933