Vihreä Bucas kaulakappale fleecevuorella ulkoloimeen 155 cm
Vihreä Bucas kaulakappale fleecevuorella ulkoloimeen 155 cm Vihreä Bucas kaulakappale fleecevuorella ulkoloimeen 155 cm Vihreä Bucas kaulakappale fleecevuorella ulkoloimeen 155 cm Vihreä Bucas kaulakappale fleecevuorella ulkoloimeen 155 cm Vihreä Bucas kaulakappale fleecevuorella ulkoloimeen 155 cm Vihreä Bucas kaulakappale fleecevuorella ulkoloimeen 155 cm

Vihreä Bucas kaulakappale fleecevuorella ulkoloimeen 155 cm

Tuotenumero 21-1-9
Tuotetta rajoitettu erä.

Vihreä kaulapala kahdella T-soljella ja tarroilla.

15,00 €
Saatavuus 1 kpl

Bucas  fleecevuorellinen kaulapala. 

Kaulan alla tarrat ja 2 T-soljet, niskassa 2 pikalukkoa riimuun ja ilmeisesti itse tehdyt liinnityslenksut loimeen. Näistä kahdessa on muovilukko ja keskimmäinen on pelkkä lenkki. 

Melko paljon käytetty kaulakappale. Metalliosat hapettuneet ja kanttinauhoja korjailtu. Tarroissa jonkun verran röhnää. Pysyvät silti kiinni.

Ei varmuutta vedenpitävyydestä, koska tuote on käytetty. 

Pesty, mutta ei ole kyllästetty.

Paino:
1.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933