UUDET CRW valko-harmaat turvakärjelliset talvikengät koko 43
UUDET CRW valko-harmaat turvakärjelliset talvikengät koko 43 UUDET CRW valko-harmaat turvakärjelliset talvikengät koko 43 UUDET CRW valko-harmaat turvakärjelliset talvikengät koko 43 UUDET CRW valko-harmaat turvakärjelliset talvikengät koko 43

UUDET CRW valko-harmaat turvakärjelliset talvikengät koko 43

Tuotenumero 21-3-26
Tuotetta rajoitettu erä.

CRW-merkkiset kengät talliin tai vapaa-aikaan. Nilkassa narukiristys.

29,00 €
Saatavuus 1 kpl

Uudet turvakärjelliset valko-harmaat talvikengät siisteihin tallihommiin tai vapaa-aikaan. Valkoinen väri saattaa olla hieman hankala kuraisissa talliolosuhteissa, mutta kisapaikalla tai muualla edustamisessa varmasti oivallinen vaihtoehto turvakärkien ansiosta.

Ulkopinnassa mokkaa ja vettä hylkivää materiaalia. Pienet heijastimet molemmin puolin nilkan alaosaa.

Paksuhko toppaus ja pieni kuviointi pohjassa.

Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933