Istuntatunti yksityisopetuksessa omalla hevosella 60 min
Istuntatunti yksityisopetuksessa omalla hevosella 60 min Istuntatunti yksityisopetuksessa omalla hevosella 60 min Istuntatunti yksityisopetuksessa omalla hevosella 60 min Istuntatunti yksityisopetuksessa omalla hevosella 60 min

Istuntatunti yksityisopetuksessa omalla hevosella 60 min

Sinulle, joka haluat tulla harjoittelemaan Istunnan verkkokurssi I:sen oppeja opettajan silmien alle. Tai sinulle, joka haluat muuten vain vinkkejä istuntaasi.

40,00 €
Sisältää alv. 24 %
Tämä on esittelytuote.

Tarjoamme mahdollisuutta tulla harjoittelemaan Istunnan verkkokurssi I:sen harjoituksia omalla hevosella Ratsutalli Astoriin.

Mikäli et ole käynyt verkkokurssia, mutta haluat silti vinkkejä istuntaasi, sopii tämä tunti mainiosti myös siihen.

Tarkistamme tunnin aikana perusistuntasi, teemme erilaisia kehonhallinnan harjoituksia ja saat henkilökohtaisia vinkkejä, miten pystyt istuntaasi parantamaan ja olemaan vielä paremmin hevosen liikkeissä mukana.


Tunnin pitää Centered Riding II-tason ohjaaja Jutta Kolehmainen, joka on myös ratsastuksenohjaaja ja AMK hevostalous agrologi koulutukseltaan.

Käytössä on ulkokenttä, ei maneesia. Ratsutalli Astor sijaitsee Paimiossa hyvin liikenneyhteyksien päässä Turusta, Salosta ja kauempaakin.

Tunti varataan erikseen suoraan Ratsutalli Astorista ja maksetaan laskulla jälkikäteen. Tiedustele vapaita aikoja 050 5576 933/Jutta Kolehmainen, tai laita viestiä verkkokaupan kautta. Katsotaan sinulle sopiva aika istunnan harjoitteluun!

TIETOA TOIMITUKSESTA:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933