Siniruudulliset yhdistelmäpintelit 4 kpl
Siniruudulliset yhdistelmäpintelit 4 kpl Siniruudulliset yhdistelmäpintelit 4 kpl Siniruudulliset yhdistelmäpintelit 4 kpl

Siniruudulliset yhdistelmäpintelit 4 kpl

Tuotenumero 20-22-1
Tuotetta rajoitettu erä.

Ihanat siniruudulliset pintelit, joissa fleeceä pintelin alussa ja loppuosa fleecevuorellista puuvillakangasta. Ruutukuviokangas ei ole joustavaa.

12,00 €
Saatavuus 1 kpl

Yhdistelmäpinteleistä 2 on täysin käyttämätöntä ja 2 olleet muutaman kerran jalassa. HUOM! ruutukuviokangas ei ole joustavaa.

Ei pesty, eli fleece ei ole nukkaantunut ja tarrat erinomaiset.

Paino:
1.2 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933