Yksinäinen neonkeltainen heijastinputsi COB
Yksinäinen neonkeltainen heijastinputsi COB Yksinäinen neonkeltainen heijastinputsi COB Yksinäinen neonkeltainen heijastinputsi COB Yksinäinen neonkeltainen heijastinputsi COB

Yksinäinen neonkeltainen heijastinputsi COB

Tuotenumero 20-20-35
Tuotetta rajoitettu erä.

Parhaat päivänsä nähnyt heijastinputsi. Heijastimissa lienee edelleen jonkin verran heijastavuutta. Tuplatarrat, jotka pysyvät vielä kiinni.

1,00 €
Saatavuus 1 kpl

1 kpl heijastinputseja. Kulunut, mutta suojaa edelleen. 

Neopreenia, ylä- ja alareunassa heijastinta.

Paino:
300 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933