Musta turparemmi valkoisella koristeompeleella, COB/pieni FULL
Musta turparemmi valkoisella koristeompeleella, COB/pieni FULL Musta turparemmi valkoisella koristeompeleella, COB/pieni FULL Musta turparemmi valkoisella koristeompeleella, COB/pieni FULL

Musta turparemmi valkoisella koristeompeleella, COB/pieni FULL

Tuotenumero 20-21-11
Tuotetta rajoitettu erä.

Turparemmi ilman alaturparemmiä. Valkoiset ompeleet ja turvan päällä koristeommel. Nahka menettänyt paikoin väriään ja "ruskettunut".

4,00 €
Saatavuus 1 kpl

Turparemmin niskahihnan pituus yhteensä max 95 cm, turvan ympärys 61- 70 cm, leveys n. 2,3 cm.

Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933