UUDET gag- poskihihnalliset mustat suitset hopeisilla soljilla FULL
UUDET gag- poskihihnalliset mustat suitset hopeisilla soljilla FULL UUDET gag- poskihihnalliset mustat suitset hopeisilla soljilla FULL UUDET gag- poskihihnalliset mustat suitset hopeisilla soljilla FULL UUDET gag- poskihihnalliset mustat suitset hopeisilla soljilla FULL UUDET gag- poskihihnalliset mustat suitset hopeisilla soljilla FULL UUDET gag- poskihihnalliset mustat suitset hopeisilla soljilla FULL

UUDET gag- poskihihnalliset mustat suitset hopeisilla soljilla FULL

Tuotenumero 20-14-5
Tuotetta rajoitettu erä.

USG-merkkiset gag-poskiremmilliset suitset. Hopean väriset soljet ja koristeotsapannalla.

35,00 €
Saatavuus 1 kpl

Uudet suitset, sovitettu päähän ja alaturparemmi puuttuu. Poskihihnat soveltuvat vain gag-kuolaimiin. Pujotetaan kuolaimeen avaamalla mutteri poskihihnan toisesta päästä.

Otsapannassa hopeiset ja valkoiset timanttikuviot. Turpahihna kukee niskahihnan päältä ja turparemmissä on leuan alla nahkainen pehmuke.

Otsapannan pituus 43 cm, poskihihnojen pituus n. 41 cm.


Paino:
500 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933