Harmaa musta Equitare ulkotoppaloimi 145 cm
Harmaa musta Equitare ulkotoppaloimi 145 cm Harmaa musta Equitare ulkotoppaloimi 145 cm Harmaa musta Equitare ulkotoppaloimi 145 cm Harmaa musta Equitare ulkotoppaloimi 145 cm Harmaa musta Equitare ulkotoppaloimi 145 cm Harmaa musta Equitare ulkotoppaloimi 145 cm

Harmaa musta Equitare ulkotoppaloimi 145 cm

Tuotenumero 20-16-98
Tuotetta rajoitettu erä.

Toppaus lienee n. 200 g. Edessä pikalukot, mahan alla ristivyöt ja takana venymättömät jalkaremmit. Kaulakappaleen kiinnitysmahdollisuus sään kohdalla.

30,00 €
Saatavuus 1 kpl

Pesty, ei kyllästetty. Ei varmuutta vedenpitävyydestä, koska kyseessä on käytetty ulkotoppaloimi. Huuhteluista huolimatta jäänyt likarantuja vuorikankaseen. 

Hevosta vasten puuvillakangas.

Etukiinnitys solmittu ja keskimmäinen D-rengas puuttuu vastapuolelta.

Pari pientä paikkaa, ilmeisesti höyrynsulkuteippiä.


Eli lyhyesti:

Talvitakki heposelle.

Kuntoluokka C.

Paino:
4.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933