UUDET Harrys Horse nahkaratsastussaappaat, koko 37
UUDET Harrys Horse nahkaratsastussaappaat, koko 37 UUDET Harrys Horse nahkaratsastussaappaat, koko 37 UUDET Harrys Horse nahkaratsastussaappaat, koko 37 UUDET Harrys Horse nahkaratsastussaappaat, koko 37

UUDET Harrys Horse nahkaratsastussaappaat, koko 37

Tuotenumero 20-16-59
Tuotetta rajoitettu erä.

Upeat mattanahkaa olevat ratsastussaappaat. Vetoketju takana ja saappaiden ulkoreunaa on kauniisti korotettu. Pieni hevoskoriste ulkoreunalla.

90,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 kpl

Uudet, hienot nahkaiset ratsastussaappaat 37 koon kapeaan jalkaan. Pituus takaa n. 45 cm, pohkeen ympärys (ulkopintaa pitkin mitattuna) n. 37 cm.

Huomaathan, että uudet nahkasaappaat ovat aina aluksi jäykät jalassa ja pehmenevät käytön myötä.

Paino:
3 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933