Liila-vaaleanpunainen riimu ja riimunnaru setti, SHETTIS/PONY
Liila-vaaleanpunainen riimu ja riimunnaru setti, SHETTIS/PONY Liila-vaaleanpunainen riimu ja riimunnaru setti, SHETTIS/PONY Liila-vaaleanpunainen riimu ja riimunnaru setti, SHETTIS/PONY Liila-vaaleanpunainen riimu ja riimunnaru setti, SHETTIS/PONY

Liila-vaaleanpunainen riimu ja riimunnaru setti, SHETTIS/PONY

Tuotenumero 20-17-3
Tuotetta rajoitettu erä.

Kivan värinen riimu ja riimunnaru setti ponille. Riimussa säätö turvan alta ja niskasta, pistoolilukko posken kohdalla. Naru pehmeää puuvillaa.

10,00 €
Saatavuus 1 kpl

Setti on käytetty, joten riimun metalliosissa ruostetta ja hapettumaa. Narussa pari langanpätkää ja lukon vierestä narun pää tullut esille.

Riimunnaru ehkä ennemminkin liila-punainen/pinkki, kuin vaaleanpunainen.

Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933