Hevosen painonhallinen verkkokurssi
Hevosen painonhallinen verkkokurssi

Hevosen painonhallinen verkkokurssi

Tuotenumero 20-2-55

6 viikon harjoitusohjelma ylipainoiselle hevoselle painonpudotukseen. Laihdutusohjelma kaikentasoisille harrastajille ja ammattilaisille jotka haluavat tuloksia

49,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

Hevosen painonhallinan verkkokurssi

Yhteistyökumppanimme kurssi on uudistunut ja sisältää entistä enemmän materiaalia käyttöösi!


Ostaessasi tämän verkkokurssin annat ennakkosuostumuksen palvelun tarjoajalle toimittaa kurssin materiaali maksutapahtuman jälkeen, jolloin tällä tuotteella ei ole peruutusoikeutta.


Hevosen ylipaino on yksi pahimmista hevosten terveysongelmista länsimaissa. Jos ongelma olisi helposti ratkaistavissa, talleissamme ja pihatoissamme asustaisi vain hoikkia hevosia ja poneja. Tämä kurssi tarjoaa runsaasti tutkittua ja myös käytännössä koeteltua tietoa ja käytännön ohjeita hevosen laihduttamiseksi. Näitä ohjeita ja kurssin kuuden viikon ohjelmaa seuraamalla lihava hevonen saadaan hoikistumaan terveellisellä tavalla niin, että se saa elää elämäänsä hyvävointisena ja hyväntuulisena – oli sen laji sitten mikä tahansa kilparatsusta eläkeläishevoseen.

Kattava taustatieto lihavuuden syistä ja seurauksista on avartavaa luettavaa myös niille hevosenomistajille, joiden elämässä juuri nyt ei ole lihavaa hevosta.

Kurssin ostaneille on oma suljettu Facebook ryhmä jossa voi jakaa kokemuksia omasta hevosen laihdutusprojektista, saada vertaistukea sekä ohjeita ja lisätietoa kurssin sisältöön liittyen. 

Kurssi sisältää:

Hyödyllisiä laskureita hevosen ruokinnan ja liikunnan suunnittelun tueksi. Laskurit ja lomakkeet hevosen painon seuraamiseen. Ohjeet hevosen lihavuuskunnon arvioimiseen ja seuraamiseen. Ohjeet hevosen liikunnan suunnitteluun. Liikuntaohjelma kuudelle viikolla. Kurssilla on valittavana kaksi erilaista ohjelmaa. Voit valita oman ohjelman hevosesi pohja- ja lihavuuskunnon mukaan tai tehdä molemmat.Palautetta kurssilaisilta:

"Helppolukuinen ja selkeä kurssi, jossa paljon tutkimukseen perustuvaa tietoa. Hyvät taulukot ja ohjeet sekä myös esimerkkejä onnistumisista."

"Kurssilla käydään kattavasti ja perustellusti läpi hevosen fysiologiaa, ruokinnan perusteita ja valmentamista. Lisäksi kurssilla saa konkreettisia vinkkejä sekä valmiin liikunta-suunnitelman. Opin monta tärkeää ja hevosen hyvinvoinnin kannalta merkittävää uutta asiaa. Kurssi innostaa aloittamaan hevosen laihdutusprojektin."

"Olipa huippu kurssi! Sain kyllä todellakin rohkaisua ja motivaatiota ja myös vahvistusta omille ajatuksilleni, joita "sidosryhmät" ja moni hevosihminen ovat kyseenalaistaneet, ehkä naurahdelleetkin. Olen varmempi tekemiseni laadusta ja tyylistä nyt."

"Oikein hyvä ja selkeä kurssi ja lopun liikuntasuositukset tulevat varmasti kokeiluun. Kiitos kurssista!"

TIETOA TOIMITUKSESTA:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita.