Istunnan verkkokurssi I
Istunnan verkkokurssi I

Istunnan verkkokurssi I

Tuotenumero 20-2-54

Istunnan verkkokurssi I:n teema on "Hevosen liikkeen seuraaminen, oman kehon havainnointi ja kehonhallintaa eri askellajeissa."

39,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 94 kpl

Tämä verkkokurssi koostuu digitaalisesta materiaalista. Ostaessasi tämän verkkokurssin, saat sähköpostiisi tunnukset ja ohjeet, jolla pääset kirjautumaan kurssille. Kurssi on tuotettu kolmannen osapuolen verkkokurssipohjalle ja käsittelemme tilauksesi manuaalisesti. Tämä saattaa kestää muutamia tunteja. Ilmoitamme, kun pääset kirjautumaan kurssille sinulle luodulla tunnuksella.

Ostaessasi tämän verkkokurssin annat ennakkosuostumuksen palvelun tarjoajalle toimittaa kurssin materiaali maksutapahtuman jälkeen, jolloin tällä tuotteella ei ole peruutusoikeutta.


Tämä verkkokurssi soveltuu kaikkien lajien ratsastajille. Ala- tai yläikärajaa ei ole, mutta suosittelen kurssia yli 10-vuotiaille. Kurssista hyötyvät sekä tunti-, harraste- että kilparatsastajat.

Kurssi on rakennettu erilaisten esimerkkien, mielikuvien, kysymysten ja harjoitusten pohjalle huumoria unohtamatta. Alussa pohditaan omaa kehonkäyttöä ja rutiineja. Kurssin edetessä tehdään harjoituksia ilman hevosia, paikallaan olevan hevosen selässä ja lopuksi kaikissa askellajeissa. Eniten harjoituksia tällä kurssilla tehdään ilman hevosta, paikallaan seisovan hevosen selässä ja käynnissä. Kurssi koostuu lyhyistä videopätkistä, teksteistä ja kuvista, joilla havainnollistetaan esimerkkejä ja harjoituksia.

Kurssi vaatii hieman keskittymistä, eikä ehkä ole aivan perinteinen istuntakurssi pelkkine harjoituksineen. Voit tehdä kurssin asiat kaikki samalla kertaa, tai osissa. Harjoitukset pohjautuvat aina edellisiin, joten kannattaa edetä järjestelmällisesti.

Kurssimateriaalin on tuottanut 16 vuotta ratsastuksenohjaajana ratsastuskoulussa työskennellyt yrittäjä, AMK agrologi (hevostalous) ja II tason Centered Riding ohjaaja Jutta Kolehmainen. 

Istuntakurssin harjoitukset on kaikki testattu eri ikäisillä ja tasoisilla oppilailla vuosien kuluessa. Harjoituksia ovat tehneet alkeislapset, satulaan palaavat tädit, omilla hevosillaan valmentautuvat harrastekilpailijat ja tavalliset hevosenomistajat, sekä eri tasoiset ja ikäiset tuntiratsastajat. Harjoitukset eivät perustu niinkään tutkittuun tietoon tai julkaistuihin artikkeleihin, vaan ovat oman kouluttautumisen ja käytännön opetustyön tulos.

 

Kurssin osallistujille on perustettu myös oma, suljettu facebook-ryhmä, jossa voi kysellä lisää kurssin harjoituksista. 

Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita.