Bucas Freedom Turnout Light kellertävä vuoreton sadeloimi 155 cm
Bucas Freedom Turnout Light kellertävä vuoreton sadeloimi 155 cm Bucas Freedom Turnout Light kellertävä vuoreton sadeloimi 155 cm Bucas Freedom Turnout Light kellertävä vuoreton sadeloimi 155 cm Bucas Freedom Turnout Light kellertävä vuoreton sadeloimi 155 cm Bucas Freedom Turnout Light kellertävä vuoreton sadeloimi 155 cm Bucas Freedom Turnout Light kellertävä vuoreton sadeloimi 155 cm

Bucas Freedom Turnout Light kellertävä vuoreton sadeloimi 155 cm

Tuotenumero 22-13-9
Tuotetta rajoitettu erä.

Bucas ulkoloimi normaalilla kaula-aukolla. Sisäpinta liukasta kangasta. Edessä T-solki ja tarra, ristivyöt ja venymättömät jalkaremmit.

30,00 €
Saatavuus 1 kpl

Bucas FreedomTurnout Light vuoreton sadeloimi.

Kellertävän värinen.

Hevosta vasten liukas kangas.

Edessä T-solki ja tarra, ristivyöt ja venymättömät jalkaremmit lisätty. D-renkaat häntäremmille.

Pesty, ei kyllästetty. Ei lähde täysin puhtaaksi, eli likapinttymää löytyy. Ei varmuutta sateenpitävyydestä, koska loimi on käytetty. Kannattanee kyllästää.

Ilmeisesti melko paljon käytetty loimi. 1 pieni vekki löytyy sään kohdalta ja joitain hampaanjälkiä.

Loimeen ei saa kaulapalaa kiinni.


Eli lyhyesti:

Laatumerkin loimi, mutta vedenpitävyys on kysymysmerkki. Pistä alle villaa tai fleeceä, miksei toppaakin, tai käytä tuulitakkina.

Kuntoluokka D.

Paino:
2.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933