Neliöhuopa John Whitaker, tummansininen samettipintainen FULL
Neliöhuopa John Whitaker, tummansininen samettipintainen FULL Neliöhuopa John Whitaker, tummansininen samettipintainen FULL Neliöhuopa John Whitaker, tummansininen samettipintainen FULL Neliöhuopa John Whitaker, tummansininen samettipintainen FULL

Neliöhuopa John Whitaker, tummansininen samettipintainen FULL

Tuotenumero 22-15-11
Tuotetta rajoitettu erä.

Tummansininen, tyylikäs satulahuopa samettipinnalla. Hevosta vasten puuvilla tai vastaava kangas. Reunassa valkoinen ja punainen koristenyöri.

4,00 €
Saatavuus 1 kpl

John Whitaker samettipintainen satulahuopa.

Koko full.

Hyvä leikkaus sään kohdalla, huopa on kaikenkaikkiaan ryhdikäs.

Erinomaisessa kunnossa muuten, mutta tuoksuu hieman autotallille tai muulle tunkkaiselle. Pesty 40 asteessa ja huuhteluun käytetty etikkaa.


Eli lyhyesti:

Laatumerkin satulahuopa jos pieni tunkkainen tuoksu ei häiritse.

Kuntoluokka B.

Paino:
800 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933