Mustat suitset meksikolaisella turparemmillä pienehkö FULL
Mustat suitset meksikolaisella turparemmillä pienehkö FULL Mustat suitset meksikolaisella turparemmillä pienehkö FULL Mustat suitset meksikolaisella turparemmillä pienehkö FULL Mustat suitset meksikolaisella turparemmillä pienehkö FULL Mustat suitset meksikolaisella turparemmillä pienehkö FULL

Mustat suitset meksikolaisella turparemmillä pienehkö FULL

Tuotenumero 20-3-52
Tuotetta rajoitettu erä.

Perussuitset mustaa nahkaa. Turparemmissä kuonon päällä aito lampaankarvapehmuste.

6,00 €
Saatavuus 1 kpl

Paljon käytetyt suitset meksikolaisella turpahihnalla. Suitset on luultavasti koottu eri osista, sillä turparemmin soljet ovat pyöreät ja muut soljet ovat kulmikkaat.

Niskahihnassa kokomerkintä cob, mutta ennemmin full-päähän menevät. Otsapannan pituus n. 37 cm (eli lyhyt!) ja poskihihnojen pituus n. 29 cm.

Nahka mukavan pehmeää, mutta käytön jälki näkyy kyllä. Osassa metalliosista väri lähtenyt, soljet hopean väriset. muutama rikki kulunut rikki, mutta ei vielä uusimistarvetta.


Eli lyhyesti:

Suitset. Vähän lammasta nenän päällä ja ajan patinaa nahassa. Ei mitenkään erityisen WOW-efektin herättävät, mutta kyllä näihin kuolaimet saa kiinni ja pysyvät päässä.


Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933