Mustat suitset leveällä kaksoisturparemmillä FULL
Mustat suitset leveällä kaksoisturparemmillä FULL Mustat suitset leveällä kaksoisturparemmillä FULL Mustat suitset leveällä kaksoisturparemmillä FULL Mustat suitset leveällä kaksoisturparemmillä FULL Mustat suitset leveällä kaksoisturparemmillä FULL

Mustat suitset leveällä kaksoisturparemmillä FULL

Tuotenumero 19-3-180
Tuotetta rajoitettu erä.

Mustat suitset pullback turparemmillä.

7,00 €
Saatavuus 1 kpl

Paljon käytetyt mustat suitset, joissa leveä pullback yläturparemmi ja normaalilevyinen alaturparemmi. Otsapannassa ja turparemmissä vaaleat raidat, jotka kuitenkin kuluneet.

Suitsien väri on kauttaaltaan hieman kulahtanut, mutta nahka on melko pehmeää. Turpahihnan leiffi kadonnut, tähän saa vaikka letityskuminauhan jos ei halua remmin pään sojottavan.

Turparemmin leveys n. 4cm, poskihihnojen pituus n. 30 cm ja otsapannan pituus n. 41 cm.


Eli lyhyesti:

Ei kauniit kedon kukkaset, mutta sinulle, joka haluat leveän turparemmin, nämä saattavat olla ihan oivallinen valinta.

Paino:
500 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933