Pollux-kirja: Varsan ensimmäinen vuosi
Pollux-kirja: Varsan ensimmäinen vuosi Pollux-kirja: Varsan ensimmäinen vuosi

Pollux-kirja: Varsan ensimmäinen vuosi

Tuotenumero 23-3-64
Tuotetta rajoitettu erä.

Kirja kertoo norjalaisesta Rinen siittolasta, jossa kasvatetaan arabeja.

1,00 €
Saatavuus 1 kpl

"Vastasyntynyt varsa on täydellinen pikkuhevonen. Tässä kirjassa Elin M. Ellingsen kertoo norjalaisesta Rinen hevossiittolasta, jossa kasvatetaan arabialaisia täysverisiä. Kirjassa kuvaillaan hentojalkaisten varsojen kehittymistä ensimmäisen elinvuotensa aikana. Värikkäät valokuvat kertovat siittolan arkipäivästä, johon mahtuu niin ilonaiheita kuin pettymyksiäkin."


Kuntoluokka A.

Paino:
400 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933