Pollux-kirja: El Patron, uljas orivarsa
Pollux-kirja: El Patron, uljas orivarsa

Pollux-kirja: El Patron, uljas orivarsa

Tuotenumero 19-3-164
Tuotetta rajoitettu erä.

Kirja kertoo yhden varsan tarinan. Mukana faktatietoa.

1,00 €
Saatavuus 1 kpl

"Norjalaisessa Rinen siittolassa kasvatetaan arabeja. Tässä kirjassa seuramme kuuluisan Peleng-orivarsan, El Patronin taivalta syntymästä siitosoriksi. Opimme miten kasvattaja valitsee sopivan tamman ja orin, miten tamman tiineys etenee ja millainen on varsan syntymä. Tapakasvatus, ratsukoulutus ja näyttelyissä esiintyminen ovat oleellinen osa nuoren siitosorin elämää."

Paino:
400 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933