Toimitus- ja maksuehdot: 

Päivitetty 27.3.2024

Tilaamalla verkkokaupastamme tuotteita, sitoudut alla oleviin toimitus- ja maksuehtoihimme.


1. Ihaastus myy pääsääntöisesti käytettyjä tuotteita. Tuotteet myydään siinä kunnossa kuin ne ovat, eikä niille anneta takuuta. 


2. Tuotteet myydään WYSIWYG-periaatteella (what you see is what you get). Jokainen tuote kuvataan ja ostat kuvassa näkyvän tuotteen.  


3. Tuotteet on järjestetty kategorioihin koon mukaan. Näin sinun on helpompi löytää oikean kokoinen tuote. 


4. Osa tuotteista on merkitty 'UUSI'-nimekkeellä tuotteen edessä. Tämä tarkoittaa, että tuote on käyttämätön, mutta mahdollisesti sovitettu. Myös näissä tuotteissa saattaa olla varastosta tarttunutta pölyä, karvoja tmv. Oikeassa yläreunassa mahdollisesti lukeva "UUSI"-teksti viittaa viihen, että tuote on valikoimassa uusi, ei käyttämätön.


5. Tilaukset pyritään lähettämään 1-5 työpäivän kuluessa.


6. Voit valita itsellesi sopivimman toimitustavan alla olevien kuljetustapojen joukosta. Kaikki alla mainitut hinnat sisältävät alv 24 %. Mikäli tilauksesi arvo (pelkät tuotteet) ylittää 10 €, maksat ainoastaan alla olevan listan mukaiset toimituskulut. Mikäli tilauksesi arvo on alle 10 €, lisätään alla olevien toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, joka on 6 €/tilaus. Toimituskulut ja mahdollinen pientoimituslisä lisätään tilauksesi loppusummaan ja näet kokonaissumman kassalla. 


Yli 100 € tilaukset ilman toimituskuluja.


Emme toimita tällä hetkellä tilauksia Ahvenanmaalle tai ulkomaille.


* DB Schenkerin kuljetuksella noutopisteeseen

0-7 kg       6,40 € 

7-20 kg     12,00 €

20-40 kg   25,00 €

* Matkahuollon kuljetuksella MH:n asemille, pakettiautomaattiin, asiamiespisteeseen tai myymäläpakettipisteeseen

0-2 kg       7,60 €

2-5 kg       8,20 €

5-10 kg     9,50 €

10-15 kg   10,60 €

15-20 kg    11,80 €

20-25 kg    13,00 €

25-30 kg     14,00 €

* Postin kuljetuksella valittuun noutopisteeseen, pakettiautomaattiin tai toimipisteeseen

0-2 kg     7,70 €

2-5 kg      8,30 €

5-10 kg    10,00 €

10-15 kg   11,40 €

15-20 kg    12,80 €

20-25 kg     14,10 €

25-30 kg     15,50 €

30-35 kg     16,90 €

Valmiin tilauksen voi myös noutaa Ihaastuksen varastolta Paimiosta. Noudon ajankohdasta on sovittava erikseen sähköpostitse (ihaastus@toisenkavionkauppa.fi), puhelimitse 050-5576933 tai Facebook-sivumme kautta. Nouto on ilmainen. 

HUOM! Mikäli Schenkerin, Postin tai Matkahuollon noutopisteissä on ruuhkaa, saattavat em kuljetusliikkeet ohjata tilauksen lähimpään vapaaseen noutopisteeseen. Tähän Ihaastus ei pysty vaikuttamaan mitenkään.


7. Ihaastus ei anna tuotteille vaihto-oikeutta.


8. Ihaastus antaa tuotteille 14 päivän palautusoikeuden (kuluttajansuojalaki). Palautusoikeus ei koske satuloiden vuokrausta (ei etäkauppaa), eikä ruokintasuunnitelmia (kustomoitu palvelu jokaiselle asiakkaalle erikseen). Palautuksesta aiheutuvat kustannukset tulevat ostajan maksettavaksi. Tuote on palautettava siinä kunnossa, jossa se ostohetkellä on ollut ja tuote hyvitetään vasta, kun se on saapunut takaisin varastolle. Ostaja on vastuussa tavarasta palautuksen ajan. Tuote on palautettava 14 vrk:n kuluessa palautusilmoituksen antamisesta. Palautusilmoitus on tehtävä kirjallisesti ja ennen tavaran palautusta. Palautusilmoituksen voi tehdä vapaamuotoisesti sähköpostitse ihaastus@toisenkavionkauppa.fi, teksiviestillä 050 5576933 tai Facebookin viestitoiminnon avulla. Tuotteet palautetaan osoitteeseen: Kurjentie 278 21530 Paimio.


9. Käytettyjen tuotteiden kaupassa sovelletaan marginaaliverotusta yleisen arvonlisäveron sijaan. Osa tuotteista on uusia ja niiden kohdalla noudatetaan yleistä arvonlisäverokantaa, 24 %. Verokanta on merkitty jokaisen tuotteen kohdalla.


10. Ostokset maksetaan tilauksen yhteydessä valitun maksupalvelun kautta. Satuloiden vuokraus maksetaan laskulla, joka toimitetaan asiakkaan sähköpostiin tai kirjeenä asiakkaan antamaan osoitteeseen. Satuloiden laskutus on ulkoistettu kolmannelle osapuolelle, Brangille.


11. Tilausta ei lähetetä ennen kuin maksu on suoritettu onnistuneesti. Otathan yhteyttä, mikäli tilauksen tekemisessä on ongelmia.


12. Suosimme kierrätystä, joten tavarat pakataan mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleihin mm. rehusäkkeihin ja kierrätyspahvilaatikoihin. Ilmoitathan tilausta tehdessäsi jos sinulla on esim. vehnäallergia jolloin pakkaamme tilaamasi tuotteet muuhun, kuin rehukäytössä olleeseen säkkiin.


13. Huomioithan, että tuotteita käsitellään tiloissa, joissa on ollut koiria ja kissoja. Lisäksi tuotteissa saattaa olla pölyä, karvoja tms. jotka ovat tarttuneet tuotteeseen varastoinnin aikana.


14. Satuloiden vuokraus: satulat ovat noudettavissa sovitukseen Ihaastuksen varastolta Paimiosta erikseen asiasta ennakkoon sopimalla. Satuloista tehdään kirjallinen sovitussopimus ja asiakkaalla on oikeus sovittaa satuloita 7 vrk ajan. Tämän jälkeen satulat on palautettava, mikäli asiakas ei vuokraa satulaa. Mikäli satuloita ei palauteta 7 vrk kuluessa, katsotaan vuokraussopimus syntyneeksi ja yrityksellä on oikeus veloittaa ensimmäinen 3 kk:n satuloiden vuokrasumma. Päättäessäsi vuokrata satulan, tehdään satulasta vuokraussopimus. Allekirjoittamalla sopimuksen hyväksyt, että palvelun tuottaminen aloitetaan välittömästi. Mikäli haluat perua tilauksesi, Ihaastuksella on oikeus laskuttaa kohtuullinen korvaus palvelun aloittamisesta, joka on 3 kk:n vuokran määrä sekä mahdolliset satulan toimituskulut 20 €.

15. Satuloiden lyhyin vuokra-aika on 3 kk, pisin 2 vuotta, jonka jälkeen sopimus voidaan uusia. Jokaisesta satulasta tehdään kirjallinen vuokraussopimus.


16. Tilatessaan tuotteen asiakas sitoutuu näihin toimitusehtoihin.