1. Ihaastus myy pääsääntöisesti käytettyjä tuotteita. Tuotteet myydään siinä kunnossa kuin ne ovat, eikä niille anneta takuuta. 

2. Tuotteet myydään WYSIWYG-periaatteella (what you see is what you get). Jokainen tuote kuvataan ja ostat kuvassa näkyvän tuotteen.  

3. Tuotteet on järjestetty kategorioihin koon mukaan. Näin sinun on helpompi löytää oikeankokoinen tuote. 

4. Osa tuotteista on merkitty 'UUSI'-nimekkeellä. Tämä tarkoittaa, että tuote on käyttämätön, mutta mahdollisesti sovitettu. 

5. Tilaukset pyritään lähettämään 1-5 työpäivän kuluessa.

6. Toimituskulut: Ihaastus ei peri ylimääräistä toimitusmaksua, vaan hinta koostuu täysin kuljetuspalvelun määrittelemästä hinnasta.

7. Toimitustavat: Lähetämme paketteja Postin, Schenkerin ja Matkahuollon kautta. Valmiin tilauksen voi myös noutaa Ihaastuksen varastolta Paimiosta. Noudon ajankohdasta on aina sovittava erikseen sähköpostitse (jutta.kolehmainen5@gmail.com) tai Facebook-sivumme kautta. Nouto on ilmainen. 

8. Ihaastus ei anna tuotteille vaihto-oikeutta.

9. Ihaastus antaa tuotteille 14 päivän palautusoikeuden, mutta tällöin postimaksu tulee ostajan maksettavaksi. 

10. Käytettyjen tuotteiden kaupassa sovelletaan marginaaliverotusta yleisen arvonlisäveron sijaan. 

11. Ostokset maksetaan tilauksen yhteydessä valitun maksupalvelun kautta.

12. Tilausta ei lähetetä ennen kuin maksu on suoritettu onnistuneesti. 

13. Koska suosimme kierrätystä, pakataan tavarat mahdollisuuksien mukaan kierrätyslaatikoihin ja mm. rehusäkkeihin. Ilmoitathan tilausta tehdessäsi jos sinulla on esim. vehnäallergia jolloin pakkamme tilaamasi tuotteet muuhun, kuin rehukäytössä olleeseen säkkiin.

14. Huomioithan, että tuotteita käsitellään tiloissa, joissa on ollut koiria ja kissoja. Lisäksi tuotteissa sattaa olla pölyä, karvoja tms. joka on tarttunut tuotteeseen varastoinnin aikana.

15. Tilatessaan tuotteen asiakas sitoutuu näihin toimitusehtoihin.