Käytettyjen hevosvarusteiden verkkokauppa

Ruokintasuunnitelmia hevosille, vuokrasatuloita Varsinais-Suomen alueella

Ihaastukseen juuri saapuneet
12,00 €

Paksuus 18 mm. Ilmeisesti vähän käytetty, ei purujälkiä. Renkaiden ulkohalkaisija 7,5 cm.

12,00 €

Paksuus 17 mm. Pari hampaan jälkeä, muuten hyvässä kunnossa, ilmeisesti vähän käytetty. Renkaiden ulkohalkaisija 7,7 cm.

8,00 €

Paksuus 11 mm, keskipalan pituus 4,2 cm, kuolainrenkaan ulkohalkaisija 7,7 cm.

20,00 €

Tummahkon beigen värinen iso satulahuopa yleis- tai estesatulaan. Reunassa 2 koristenyöriä ja kaunis tikkaus.

13,00 €

Perus fleeceloimi kuivatukseen. Edessä T-solki ja tarra, takana paikka häntäremmille. Ei mahavöitä. Siisti kunto.

8,00 €

Uusi salmiakkiriimunnaru, pituus 285 cm. Kullan värinen lukko, muttei umpimessinkiä.

25,00 €

Isompaankin satulaan sopiva kouluhuopa. Erinomaisessa kunnossa, vähän käytetty. Hyvin ryhdikäs ja kaunis satulahuopa.

25,00 €

Terve ja sairas hevonen- kirja tarjoaa hyödyllistä tietoa hevosen hoidosta ja sairauksista. Opas sopii hevosen omistajille, harrastajille ja eläintenhoitajille.

10,00 €

"Opas hevosen terveyden ja sairauksien hoitoon". Perhemedioiden julkaisema opas siitosorin hoidosta.

25,00 €

Runsaasti kuvitettu opas hevosten maailmaan uudelle hevosharrastajalle.

19,00 €

Tiilenpunainen sadeloimi ristivöillä, pikalukot edessä ja hännän alla naru. Ei paikkoja jalkalenkeille.

25,00 €

Persikan värinen highneck sadeloimi ristivöillä, solkikiinnitys edessä ja hännän alla naru.

30,00 €

Siniset, vedellä aktivoitavat kylmäyssuojat. Merkki: Premier Equine. Napakat tarrat, 4 per suoja.

25,00 €

Siniset, vedellä aktiovoitavat kylmäyssuojat. Merkki: Harpley. 2 suojaa taakse ja 1 eteen. Suojat eivät ole muotoillut.

5,00 €

Solmittava plastrong-liina kisa-asuun. Mukana ohje miten liina solmitaan ja kiinnitetään neulalla.

16,00 €

Kevyt HKM-merkkinen fullneck ötökkäloimi. Edessä 2 solkea, kaulan alla 2 tarraa, mahaläppä ja häntäläppä.

22,00 €

Ruskea Horse Saver-merkkinen ihottumaloimi ilman mähäläppää. Paljon käytetty ja korjailtu. Kaula-aukko venahtanut.

1,00 €

Hyvin paljon käytetyt takajalansuojat tuplatarralla.

5,00 €

Tummansininen perushuopa kivalla ruudullisella kantilla. Hevosta vasten yläosassa teddyä koko selän matkalta. Ei selkärangantilaa kuitenkaan.

1,50 €

Erittäin paljon käytetyt jalustimet leikkeihin tai tuunaukseen. Toinen jalustin on vääntynyt ja kumit hapertuneet. EI KÄYTTÖÖN!

6,00 €

Bucas Rainprotector paljon käytetty ratsastusloimi. Edessä tarrat ja T-soljet, hännän alla naru ja kolot jalustimille. Ei taatusti pidä enää sadetta.

40,00 €

Muutamaa reikää käytetty enemmän ja parissa kohdassa nahka hieman kulunut ja väri lähtenyt. Muuten hyvässä kunnossa olevat pehmeät laatuhihnat.

6,00 €

Mustat isohkot jännesuojat etujalkoihin. Tuplatarrat.

6,00 €

Neopreeniset suojapussit jalustimille. Melko pieni koko, joten menevät parhaiten lasten kokoisiin jalustimiin.

Peruuttamisoikeus:                                              päivitetty 25.3.2021


Verkkokaupan asiakkaana sinulla on oikeus peruuttaa tuotetilaus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava Ihaastukselle päätöksestäsi peruuttaa sopimus kirjallisesti (esimerkiksi kirjeellä postitse, messengerin viestillä, tekstiviestillä tai sähköpostilla). Peruutus tulee tehdä ennen tuotteen palautusta.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.


Peruuttamisen vaikutukset:

Jos peruutat tilauksesi, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olet valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellet ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että sinulle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Klarnan kautta maksessasi palautus tulee suoraan Klarnalta. Palautus laitetaan vireille heti, kun tuote on palautunut varastollemme.

Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olet osoittanut lähettäneesi tavaran takaisin. Emme vastaa palautuskustannuksista, joten  sinun on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista. Tavarat on lähetettävä tai tuotava takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetät tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Tuote tulee palauttaa siinä kunnossa, jossa olet sen vastaanottanut. Olet vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.


Satuloiden vuokraus:

Satulat vuokrataan heti sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Allekirjoittamalla vuokrasopimuksen hyväksyt, että palvelun suorittaminen aloitetaan välittömästi. Näin ollen olet pyytänyt palvelun suorittamista ennen peruuttamisajan päättymistä, ja sinun on maksettava meille peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä sopimuksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta kohtuullinen korvaus, mikäli haluat perua tilauksen. Kohtuullinen korvaus on ensimmäisen 3 kk:n vuokra.Riidanratkaisuelin

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)


Verkkokaupat ja ODR-foorumi

Linkki ODR-foorumiin (http://ec.europa.eu/odr). Voit käyttää sähköpostiosioitettamme ihaastus@toisenkavionkauppa ODR foorumilla stiosoitteensa, jota kuluttaja voi käyttää ODR-foorumilla saadaksesi asiasi käsittelyyn siihen soveltuvassa riidanratkaisuelimessä. Suomalainen kuluttajan, jolla on riitatilanne suomalaisen verkkokaupan kanssa, kannattaa edelleen ensisijaisesti ottaa ensin yhteyttä kuluttajaneuvontaan asian selvittämiseksi.