Peruuttamisoikeus:                                              päivitetty 25.3.2021


Verkkokaupan asiakkaana sinulla on oikeus peruuttaa tuotetilaus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava Ihaastukselle päätöksestäsi peruuttaa sopimus kirjallisesti (esimerkiksi kirjeellä postitse, messengerin viestillä, tekstiviestillä tai sähköpostilla). Peruutus tulee tehdä ennen tuotteen palautusta.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.


Peruuttamisen vaikutukset:

Jos peruutat tilauksesi, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olet valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellet ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että sinulle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Klarnan kautta maksessasi palautus tulee suoraan Klarnalta. Palautus laitetaan vireille heti, kun tuote on palautunut varastollemme.

Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olet osoittanut lähettäneesi tavaran takaisin. Emme vastaa palautuskustannuksista, joten  sinun on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista. Tavarat on lähetettävä tai tuotava takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetät tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Tuote tulee palauttaa siinä kunnossa, jossa olet sen vastaanottanut. Olet vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.


Satuloiden vuokraus:

Satulat vuokrataan heti sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Allekirjoittamalla vuokrasopimuksen hyväksyt, että palvelun suorittaminen aloitetaan välittömästi. Näin ollen olet pyytänyt palvelun suorittamista ennen peruuttamisajan päättymistä, ja sinun on maksettava meille peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä sopimuksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta kohtuullinen korvaus, mikäli haluat perua tilauksen. Kohtuullinen korvaus on ensimmäisen 3 kk:n vuokra, sekä satulan lähetyskulut 20 €.Riidanratkaisuelin

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)


Verkkokaupat ja ODR-foorumi

Linkki ODR-foorumiin (http://ec.europa.eu/odr). Voit käyttää sähköpostiosioitettamme ihaastus@toisenkavionkauppa ODR foorumilla stiosoitteensa, jota kuluttaja voi käyttää ODR-foorumilla saadaksesi asiasi käsittelyyn siihen soveltuvassa riidanratkaisuelimessä. Suomalainen kuluttajan, jolla on riitatilanne suomalaisen verkkokaupan kanssa, kannattaa edelleen ensisijaisesti ottaa ensin yhteyttä kuluttajaneuvontaan asian selvittämiseksi.