MIKÄ ON IHAASTUS?


Ihaastus on käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa. Verkkokauppa on perustettu vuonna 2015 ja vuoden 2019 lopussa yritys vaihtoi omistajaa. Yrittäjänä toimii AMK agrologi Jutta Kolehmainen, joka on myös ratsastuksenohjaaja, Centered Riding II-tason ohjaaja ja ratsastuskouluyrittäjä.


Haluamme omalta osaltamme muuttaa hevoskulttuuria ekologisemmaksi kierrättämällä hevos- ja ratsastustarvikkeita. Käytettyjen hevosvarusteiden myynnin lisäksi valmistamme kierrätysmateriaaleista tarhariimuja ja koirien kaulapantoja. Tuotemyynnin lisäksi Ihaastus vuokraa Turun alueella satuloita neljässä eri hintaluokassa ja tekee ruokintalaskelmia asiakkaan heinäanalyysin pohjalta. Verkkokauppamme valikoimiin kuuluu myös hevosiin liittyviä verkkokursseja, joita ovat tuottaneet Kolehmaisen lisäksi Ihaastuksen yhteistyökumppanit.


Verkkokaupassa olevat tavarat ovat tarkastettuja, pääsääntöisesti puhtaita ja ehjiä, jollei toisin mainita. Lähes jokaista tuotetta on vain yksi kappale, joten tarjonta vaihtelee päivästä toiseen.

Myymämme tuotteet ovat lähes kaikki käytettyjä, tai ainakin sovitettuja, joten tuotteessa saattaa olla jokin värivirhe, likatahra, pieni reikä tmv vaikka näistä jokaisesta ei olisi mainintaa. Tuote myydään siinä kunnossa, jossa se myyntihetkellä on. Ilmoitamme asiakkaalle välittömästi, jos tuote on vahingoittunut varastossa, tai tilauksessa on jotain muuta ongelmaa.


Osa tavaroista on uusia. Näiden tuotteiden edessä on merkintä UUSI. Näissäkin saattaa olla karvoja, pölyä tai muuta varastoinnin aikana tullutta kosmeettista haittaa.


YRITYKSEMME EI OTA VARUSTEITA MYYNTIVÄLITYKSEEN. Emme myöskään osta emmekä myy käytettyjä kypäriä, koska niissä on aina olemassa se riski, että niitä on kolhittu. Tällöin suojausominaisuudet heikkenevät. 


OTAMME VASTAAN JA OSTAMME (varastotilanteesta riippuen) suurempia eriä ehjiä ja käyttökuntoisia varusteita. Otamme vastaan myös vanhoja jalustinhihnoja, otsapantoja ja erilaisia solkia kierrätystuotteiden uusiomateriaaliksi. Meille kelpaamattomat varusteet pyrimme vielä jatkojalostamaan tai lahjoittamaan eteenpäin hyötykäyttöön. 


Tervetuloa kierrättämään kanssamme ja tekemään löytöjä verkkokaupastamme!