MIKÄ ON IHAASTUS?


Ihaastus on käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa. Ihaastus on aloittanut toimintansa vuonna 2015 ja lienee Suomen ensimmäinen tämän alan verkkokauppa. 


ARVOT


Haluan omalta osaltani muuttaa hevoskulttuuria ekologisemmaksi kierrättämällä hevos- ja ratsastustarvikkeita. Korjaus, kierrätys ja kiertotalous ovat Ihaastuksen toiminnan kulmakiviä. Lisäksi minulle on tärkeää hevosten hyvinvointi ja mahdollisimman hevos- ja luontoystävälliset toimintatavat.

Tuotemyynnin lisäksi Ihaastuksesta on saatavana seuraavat palvelut:

  • Satuloiden vuokraus Turun ja Salon alueella, vuokra-aika 3 kk - 2 vuotta. Erinomainen vaihtoehto, mikäli et halua juuri nyt investoida omaan satulaan. Kiertotaloutta parhaimmillaan!
  • Ruokintalaskelmat ja -suositukset asiakkaan rehuanalyysin pohjalta. Saat hevosellesi optimaalisen ruokinnan laskelmien perusteella, etkä syötä turhia tai väärän tyyppisiä rehuja. Pahimmillaan huonosti suunniteltu ruokinta aiheuttaa hevoselle terveysongelmia ja parhaimmillaan ruokinta edesauttaa hevosen hyvää terveyttä ja hyvinvointia.
  • Verkkokursseja hevosiin liittyen yhteistyössä Hevoskoulutus.fi-sivuston kanssa. Verkkokurssit ostettavissa osoitteesta: Hevoskoulutus.fi
VARUSTEET


Ihaastuksen toiminta-ajatuksena on ostaa suurempia varuste-eriä kaikenlaisia varusteita. Otamme myös vastaan lahjoituksena pieniä ja suuria hevostarvikkeita. Varusteet pestään, kunnostetaan ja laitetaan myyntiin verkkokauppaan. Liian rikkinäiset ratkotaan osiin ja kierrätetään. Tämän vuoksi Ihaastus ei ota varusteita myyntivälitykseen, vaan ostaa ne asiakkaalta suoraan. Ihaastus ei myöskään osta varusteita ulkomailta, ainoastaan Suomesta. Ihaastus ei myy kypäriä, koska kypärä tulee aina ostaa uutena ja sovittaa kunnolla päähän.

Myymäni varusteet ovat lähes kaikki käytettyjä, tai ainakin sovitettuja, joten tuotteessa saattaa olla jokin värivirhe, likatahra, pieni reikä tmv jota en ole huomannut tarkastaessani tuotetta. 

Osa tavaroista on uusia. Näiden tuotteiden edessä on merkintä UUSI. Näissäkin saattaa olla karvoja, pölyä tai muuta varastoinnin aikana tullutta kosmeettista haittaa. Pyrin aina kuvaamaan tuotteen mahdollisimman tarkasti, sekä sanallisesti, että kuvin.


Kaikki tilaukset pakataan kierrätysmateriaaleihin. Saatat saada kuolaimet koiran puruluulaatikossa, loimen papreisessa rehusäkissä, tai ratsastusliivin kenkälaatikossa. Pakettini ovat kyllä rumia, mutta kaikki pakkausmateriaali on saatu lahjoituksena ja edustavat omalta osaltaan ekologisuutta.

JUTTA

Pikku-Jutta mankui tallille 8-vuotiaana, vaikka hevoset jännittivätkin kovasti. Ensimmäinen vuosi meni talutusratsastuksessa Muru-ponilla kovasti peläten. Toisen ratsastusvuoden alussa äiti ilmoitti, ettei maksa enää tunteja, jos en mene ilman taluttajaa. Sillä tiellä siis ollaan... 

Hevosista tuli harrastus ja ammatti. Urheilulukio Sotkamossa vaihtui iltalukioon Kaarinassa, jotta kilpailut olivat lähempänä. Lukiosta pääsin suoraan Mustialaan ja lehmien, traktorien ja hevoskurssien jälkeen todistukseen kirjattiin teksti: AMK agrologi, hevostalous (tai jotain sinnepäin, aika kultaa muistot.) Elettiin vuotta 2005 ja extra-aikaa opiskeluun olin käyttänyt vuoden. Mutta siihen mulla oli hyvä syy: opiskelin samalla Ypäjällä ratsastuksenohjaajaksi valmistuen vuonna 2004.

Pari vuotta Yrkesinstitutet Sydvästin palveluksessa Brusabyssä ja siitä ponnahdus ratsastuskouluyrittäjäksi. Tällä hetkellä Ratsutalli Astorissa on reilut 10 hevosta ja opetuksessa panostetaan Centered Riding-menetelmän kautta kehonhallintaan ja sitä kautta hevoseen vaikuttamiseen. CR-ohjaajaksi valmistuin vuonna 2007 ja nykyisin olen II-tason ohjaaja.

Ihaastuksen ostin vuoden 2019 ja nykyisin pyöritän siis verkkokauppaa, ratsastuskoulua ja maatilaamme, jossa tuotamme mieheni kanssa nurmirehua hevosille.
Tervetuloa kierrättämään kanssani ja tekemään löytöjä verkkokauppaani! Olen täällä sinua ja hevostasi varten.


TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933