MIKÄ ON IHAASTUS?


Ihaastus on käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa. Ihaastus on aloittanut toimintansa vuonna 2015 ja lienee Suomen ensimmäinen tämän alan verkkokauppa. 


ARVOT


Haluan omalta osaltani muuttaa hevoskulttuuria ekologisemmaksi kierrättämällä hevos- ja ratsastustarvikkeita. Korjaus, kierrätys ja kiertotalous ovat Ihaastuksen toiminnan kulmakiviä. Lisäksi minulle on tärkeää hevosten hyvinvointi ja mahdollisimman hevos- ja luontoystävälliset toimintatavat.

Tuotemyynnin lisäksi Ihaastuksesta on saatavana seuraavat palvelut:

  • Satuloiden vuokraus Turun ja Salon alueella, vuokra-aika 3 kk - 2 vuotta. Erinomainen vaihtoehto, mikäli et halua juuri nyt investoida omaan satulaan. Kiertotaloutta parhaimmillaan!
  • Ruokintalaskelmat ja -suositukset asiakkaan rehuanalyysin pohjalta. Saat hevosellesi optimaalisen ruokinnan laskelmien perusteella, etkä syötä turhia tai väärän tyyppisiä rehuja. Pahimmillaan huonosti suunniteltu ruokinta aiheuttaa hevoselle terveysongelmia ja parhaimmillaan ruokinta edesauttaa hevosen hyvää terveyttä ja hyvinvointia.
  • Verkkokursseja hevosiin liittyen. Tuhteja tietopaketteja, joissa yhdistyvät teoria ja käytännön harjoitukset. Aineeton tuote on äärimmäisen ekologinen ja ympäristöystävällinen.
VARUSTEET


Ihaastuksen toiminta-ajatuksena on ostaa suurempia varuste-eriä kaikenlaisia varusteita. Otamme myös vastaan lahjoituksena pieniä ja suuria hevostarvikkeita. Varusteet pestään, kunnostetaan ja laitetaan myyntiin verkkokauppaan. Liian rikkinäiset ratkotaan osiin ja kierrätetään. Tämän vuoksi Ihaastus ei ota varusteita myyntivälitykseen, vaan ostaa ne asiakkaalta suoraan. Ihaastus ei myöskään osta varusteita ulkomailta, ainoastaan Suomesta. Ihaastus ei myy kypäriä, koska kypärä tulee aina ostaa uutena ja sovittaa kunnolla päähän.

Myymäni varusteet ovat lähes kaikki käytettyjä, tai ainakin sovitettuja, joten tuotteessa saattaa olla jokin värivirhe, likatahra, pieni reikä tmv jota en ole huomannut tarkastaessani tuotetta. 

Osa tavaroista on uusia. Näiden tuotteiden edessä on merkintä UUSI. Näissäkin saattaa olla karvoja, pölyä tai muuta varastoinnin aikana tullutta kosmeettista haittaa. Pyrin aina kuvaamaan tuotteen mahdollisimman tarkasti, sekä sanallisesti, että kuvin.

Kaikki tilaukset pakataan kierrätysmateriaaleihin. Saatat saada kuolaimet koiran puruluulaatikossa, loimen papreisessa rehusäkissä, tai ratsastusliivin kenkälaatikossa. Pakettini ovat kyllä rumia, mutta kaikki pakkausmateriaali on saatu lahjoituksena ja edustavat omalta osaltaan ekologisuutta.

JUTTA

Olen maatalousyrittäjä ja verkkokauppias. Pyöritän ratsastuskoulu Ratsutalli Astoria Paimiossa ja arvoni näkyvät myös opetuksessani ja hevosten oloissa, sekä kohtelussa. Koulutukseltani olen AMK hevostalousagrologi, ratsastuksen ohjaaja, II-tason Centered Riding-opettaja, siittola-avustaja ja lähes valmis merkonomi. Olen erittäin kiinnostunut hevosten hyvinvoinnista ja terveydestä, sekä sen edistämisestä. Kouluttaudun koko ajan lisää ja tutustun uusimpiin hevosalan tutkimuksiin. Olen ollut hevosalalla töissä vuodesta 1998 alkaen ja yrittäjänä vuodesta 2006 lähtien.


Tervetuloa kierrättämään kanssani ja tekemään löytöjä verkkokauppaani! Olen täällä sinua ja hevostasi varten.